0

Søvn er en mangelvare for de fleste av oss, og vi tror de færreste av oss får 8+ timers søvn hver natt (inkludert meg selv). Men hvorfor ser noen mer «fresh# ut enn andre og hvorfor er det alltid noen som ser uthvilt ut? Årsakene er sikkert sammensatte, men en ting er sikkert noen triks bruker de.

Det er nå for tiden blitt svært populært å bruke en eller flere depufferende triks, nettopp for å både se og føle seg freshere. Her gir vi deg noen av triksene for å minske sorte ringer og hovne øyne, nettopp for å se fresh og uthvilt ut hver dag.

 

Grønn te

Og vi mener ikke å drikke det (selv om du også kan gjøre det). Grønn te er full av antioksidanter og depufferende elementer, og når kjølige teposer plasseres under øynene dine, bidrar bladene til å lindre den fryktede puffinessen og hovne øyne. Koffeinen bidrar til å krympe blodårene rundt øynene dine, det lysner mørke ringer - antioksidantene gir deg masse av glød og tanniner stimulerer sunn blodsirkulasjon, samtidig som de bidrar til å stramme og berolige huden. 

Alt du trenger å gjøre? Brette to teposer i varmt vann i tre til fem minutter. Fjern dem fra vannet og legg dem i kjøleskapet i 20 minutter. Deretter klemmer du ut overflødig væske, slik at de bare er fuktige (ikke drypper), legger deg ned og legg posene dine under øynene i 15 til 30 lykkelige avslappende minutter…..

 

Aloe Vera

Vi kjenner alle denne gelé-lignende fuktighetskremen etter å ha glemt å bruke solkrem. Men det er også en god ingrediens for øyepuffer. Den er lett, men super fuktighetsgivende, og skaper også litt av en hudspenningseffekt. Hold den i kjøleskapet for enda mer depuffing - en liten dose under øynene gir et super beroligende middel.

 

Trykk, trykk, trykk

Knapphet på tid? En 30 sekunders selvmassasje er alt du trenger. Bruk fingerspissene til å trykke forsiktig i et sirkulært mønster rundt øynene dine. Start fra det indre hjørnet av din panne og beveg deg rundt i ansiktet. Den milde «tappingen» bringer blodstrømmen til området rundt øynene, noe som bidrar til å minske mørke sirkler og redusere puffiness på den beste måte

 

Patch Me opp

Vår favoritt måte å fikse mørke ringer og mørke sirkler er med våre FlashPatch Foryngende Eye Gels. Laget med koffein og hydrolyserte kollagen, vil de få deg til å se ut som om du fikk en full 8 timers søvn hver natt, uansett hva. 

 

Disse FlashPatch® Rejuvenating Eye Gels kan anvendes for en quick fix på morgenen, innen fest, før legging av makeup, på catwalken eller av den slitne mammaen som ikke fikk de 8 timers søvn.  

Trinn 1: Legg 1 par øye gel på rent område under øynene i 5 minutter (eller lengre hvis ønskelig).

Trinn 2: Kast etter bruk og masser gjenværende serum i huden.

                

Kan gjerne anbefales sammen med: For å forebygge sorte ringer og poser under øynene anbefaler vi at du anvender FlashPatch Restoring Night Eye Gels på kvelden eller over natten. I tillegg bør du anvende en god maske som gir glød f.eks. FlashMasque® Illuminate 5 Minute Sheet Mask eller moodmask "Just Let It Glow" Healthy Glow Sheet

 

Du finner også produktene hos våres forhandler runt i landet blant annet hos www.vita.no og www.vitusapotek.no

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.