FAQ

Hva betyr egentlig å «booste» hud?

I ordet booster mener vi at den skal blive bedre til å ta imot de produkter man anvender, gi bedre glød og øke blodgjennomstrømningen akkurat som en vanlig massasje gjør for ryggen eller benene.

Hvis man for eksempel har aknehud, får man dobbelt så mye akne?

Nei , men noen kan føle at de får et lille utbrudd for hvoretter å blive bedre.

Hvor mye øker blodgjennomstrømningen?

Det kommer jo an på hvor meget du anvender den. Men der oppstår en rødme akkurat som ved vanlig massasje. Derfor ved man at blodgjennomstrømningen økes.

GuaSha-teknikken stimulere hudlagene og gi økt mikrosirkulasjon, så du får friskt blod og næringsstoffer helt ut i hudoverflaten, noe som vil gi deg en sunn glød.

Du ved jo også om du f.eks. holder noe tet inntil huden så stopper man sirkulasjonen – når du slipper gen økes blodgjennomstrømningen.

Vil de som rødmer, rødme mer?

Nei det vil du ikke – etter du har anvendt ditt tools vil det røde gi seg efter 10-15 min. Men du vil se at huden er plumper lidt. Og føles friskere

Hvordan kan en stein øke kollagenproduksjonen?

Fordi man ved at massasje og stimulasjon av huden faktisk kan øke dette protein. Rett og slett.

Flere hudpleieskoler verden over har nå også tatt disse verktøyer inn i undervisningen.

Siden stress bryder ned kollagen i huden - (ansvarlig for hudens tekstur og elastisitet) vil en avslappende og stimulere massasje få huden til å slappe av.

Hudens celler trenger god sirkulasjon for å heles, og massasje stimulerer blodsirkulasjonen, som er knyttet til kollagenproduksjon.

Hvor mye strammere blir huden?

Det kommer jo an på hvor ofte du anvender den – Jeg anvender den to gange om dagen er 43 år og ser at min hud er blevet fastere uten tvil.

Det er viktig å nevne at dette er et welness produkt som har benefits/ og det er ikke sikkert alle vil føle at de oppnår alle fordelene. Dette er jo et tool som oftest anvendes med dine øvrige favoritter produkter.

Strammer det like mye overalt?

Du kan føle at din hud er fastere – og du anvender det jo i hele ansiktet???? Akkurat som vi anbefaler! Du anvender den jo heller ikke på leppene. Men du skal ikke forvente et "kirurgisk" ansiktsløft:-)

Giftstoffene som skal bli utskilt, hvor befinner de seg?

Der finnes giftstoffer i huden. Tenk på alt det vi utsetter huden for deilig i form av miljø, makeup etc. Drenering av huden er i flere år blevet anvendt i Asia til nettopp dette - GuaSha teknikker til og fjerne disse giftstoffer / fire radikaler fra huden

Er disse etisk produsert?

Vi velger ikke hvem som helst som leverandør. Våres leverandør følger alle etiske regler, betaler deres medarbeidere og anvender ikke barnearbeide. Og som i ser er prisen på sten også økt de siste årene. Det er fordi flere at leverandørene nettopp tager varer på deres medarbeidere og det koster.

Ovenstående utsagn/fordeler er ikke evaluert av FDA. De er på ingen måde beregnet til at helbrede, forebygge eller behandle nogen sykdom.
Dette er påstande som kineserne hevder at tradisjon gjør
To Top