SIKKER HANDEL

Vi i TRUE BEAUTY AS har høyt fokus på sikkerhet og sikker handel er veldig viktig for oss. Når du som kunde betaler på nettet er det meget viktig for oss at du får den beste opplevelse.

Levering

Vi sender våre varer innenfor 1-3 dager. Vi sender varene direkte fra vårt lager i Oslo og idag er vi de eneste som selger SunSpa og Patchology i Norge. Derfor får du ingen overraskelser i form av fortolling, moms og store forsendelsesgebyrer. Du kan dessuten forvente å motta din pakke 2-4 dager etter din bestilling alt etter når i uken du bestilte.

 

Betaling

Betaling skjer på nåværende tidspunkt med Visa og Mastercard gjennom DIBS. Det er det anerkjente firmaet DIBS, som står for den sikre handel hos oss. For mere informasjon besøk DIBS på. www.dibs.no. Vi tar ingen gebyrer i forbindelse med dine kjøp. Klarna faktura samt Vipps er også en mulighet.

I tillegg tilbyr vi nå Paypal, som gir nn enklere og sikrere måte for å betale på internett. Paypal gjør at du kan handle sikkert uten å vise kredittkort eller bankkontoinformasjonen din og ikke minst betale enkelt og raskt i våres webshop.

 

Produkter

Vi selger kun de beste og mest populære produkter på markedet. Og stadig utvikler vi nye produkter for deg som kunde. Meld deg på vårt nyhetsbrev å få informasjon rundt selvbruning og nye produkter.

To Top